Amigo Reizen

Vrijheid 131
2320 Hoogstraten

Tel. +3233402858

info@amigoreizen.be

Lic. B2373

Gasthuisstraat 11
2340

Tel. +3214619350

beerse@amigoreizen.be

Lic. B2373

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Social Media

instagram

 

Net voor het vertrek: de dagen voor het vertrek, het inchecken, de eerste kennismaking met het schip

Onze cruise vertrok vanuit San Juan, de hoofdstad van Puerto-Rico. Gelukkig waren wij al een aantal dagen voor ons vertrek in Puerto-Rico. Zo hadden wij tijdens de cruise geen last meer van een jet-leg en konden wij genieten van dit schitterende eiland. Je vindt er prachtige godverlaten stranden, een qua natuur fantastisch en bergachtig binnenland waar je wondermooie wandelingen kan maken. San-Juan heeft een oude stadskern waar je gezellig kan rondkuieren.

cruise zijkant

Eindelijk was de dag daar: een taxi bracht ons tot aan het schip. Vol bewondering en verwachting stapten wij naar de incheckbalie van ons cruiseschip: de Infinity, een vijfsterrenschip van de van oorsprong Griekse rederij “Celebrity Cruises” .Het inchecken ging snel. Naast informatie over het schip ontvingen wij een soort van plastieken betaalkaart waarmee wij onze eventuele aankopen aan boord konden doen. Met enkel onze handbagage bij ons ( koffers werden later door personeel gebracht) stapten wij aan boord en gingen op zoek naar onze kajuit.

Via één van de liften, kwamen wij op het juiste dek en bereikten wij onze kajuit. Wij hadden gekozen voor een standaardkajuit. In vergelijking met de suites of de penthouses is deze kamer natuurlijk kleiner. Toch had deze kajuit voldoende comfort en ruimte. Er was een douche en een lavabo aanwezig, er waren meer dan voldoende kasten om de kleding van onze 2 grote koffers netjes in weg te bergen. De kajuit was leuk ingericht: modern, gezellig en warm.

We maakten kennis met onze housekeeper en zijn assistent, zij zorgden ervoor dat onze kajuit 2 maal per dag werd opgeruimd.

De eerste uren op ons cruiseschip werden wij overweldigd door de pracht en praal ervan. De infinity is een schip dat de traditionele glamour-inrichting combineert met een hedendaagse look. De bouwheren ervan zijn er wonderwel in geslaagd je een gevoel van ruimte te geven. Zo hebben alle restaurants kamerhoge ramen zodat we tijdens de maaltijden konden genieten van zicht op zee, havens en schitterende idyllische eilanden.

Op het zonnedek met mooie, houten ligstoelen waren 2 zwembaden en 4 bubbelbaden voorzien. Ook binnen was er een zwembad en een moderne fitnesszaal.

Vrijheid 131
2320 Hoogstraten

Tel. +3233402858

info@amigoreizen.be

Lic. B2373

Gasthuisstraat 11
2340

Tel. +3214619350

beerse@amigoreizen.be

Lic. B2373

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Social Media

instagram