Amigo Reizen

Vrijheid 131
2320 Hoogstraten

Tel. +3233402858

info@amigoreizen.be

Lic. B2373

AMIGO REIZEN BEERSE RESERVATIEKANTOOR

Gasthuisstraat 11
2340 Beerse

Tel. +3214619350

beerse@amigoreizen.be

Lic. B2373

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

 

Boekt u uw vakantie via het kantoor in Beerse dan geniet u van een aantrekkelijk voordeeltarief voor uw vervoer van en naar de luchthaven.

Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig naar uw luchthaven van vertrek (Zaventem, Oostende, Charleroi, Luik, Eindhoven, Amsterdam, Parijs Charles de Gaulle,...).

Contacteer ons voor meer informatie.

* Voorwaarden verkrijgbaar in kantoor Beerse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Mexico

In het reisverslag dat volgt krijgt u zeker geen totaalbeeld van Mexico. Het gaat enkel over Playa del Carmen en enkele leuke uitstappen daar in de omgeving. Als u er aan denkt om een rondreis door Mexico te maken, passeer dan even langs Amigo Reizen. Katrien en Nele zijn beide al meer dan 10 keer in Mexico geweest en kunnen u dan ook bijstaan met deskundig advies.

map mexico

De 14-daagse reis besproken in dit relaas is uitgevoerd door 2 personen in een huurauto. Zij overnachten in luxueuse hotels en lodges. Dit verslagje gaat slechts over een beperkt deel van Zuid-Afrika. Om dit land volledig te ontdekken heb je heel wat meer dan 14 dagen tijd nodig.

zuid afrika map

Zuid-Afrika is een land dat je op heel wat manieren bereizen kan. Luxeueus of eenvoudig, individueel of in groep. Welke manier je ook verkiest, Zuid-Afrika is een prachtig land met een ongelooflijke verscheidenheid. "Ontdek een hele wereld in een land" is de ondertitel van een reisgids over Zuid-Afrika en dat vonden wij geen overdreven uitspraak. Ook leuk is dat er heel wat blanken Afrikaans praten, een mengelmoes van Engels en Nederlands. Hierdoor kan je min of meer in het Nederlands met hen communiceren.

 

U woont in Nederland?

Enkele hele goede redenen om bij Amigo Reizen te informeren voor uw volgende reis:

- service, ervaring, know-how

- De periode van de schoolvakanties in Nederland is niet gelijk aan die in België. Gevolg: de " duure" periode in Nederland is dikwijls een stuk goedkoper in België. Reizen zijn sowieso meestal beterkoop in België.

- Uren in de file staan richting Schiphol? Dit kan vermeden worden door in Zaventem op te stijgen. Met een beetje geluk doe je Breda - Zaventem in een uurtje.

- De touroperators actief op de Belgische markt bieden een veel groter aanbod van hotels aan dan deze op de Nederlandse markt.

- Amigo Reizen dient geen gegevens door te geven aan de Belgische of Nederlandse fiscus.

 

Vrijheid 131
2320 Hoogstraten

Tel. +3233402858

info@amigoreizen.be

Lic. B2373

AMIGO REIZEN BEERSE RESERVATIEKANTOOR

Gasthuisstraat 11
2340 Beerse

Tel. +3214619350

beerse@amigoreizen.be

Lic. B2373

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook